top of page
Achtergrond Exposanten_edited.jpg

Tournooien op MoxCon '22

Ben jij competitief ingesteld? dan hebben wij heel goed nieuws voor je.

Tijdens MoxCon '22 vinden verschillenden toernooien plaats.

Laat zien dat jij de beste Saboteur speler ben van Nederland of show je

kaart skills  tijdens een potje Magic: the  Gathering.

Bazaar of Magic.png
Magic the Gathering.png

Bazaar of Magic is de grootste winkel en webshop van Europa voor al je Magic: the Gathering benodigdheden. Tijdens de MoxCon ’22 organiseren wij drie grootse Magic: the Gathering toernooien; Mega Modern met Top 8, Super Sealed Deck met Dominaria United en Commander Celebration! Win en kies de prachtigste prijzen van onze grandioze prizewall.

Mega Modern.png
Super Sealed.png
Commander Celebration.png
Nederlands Kampioenschap Saboteur.png

Ben je een ervaren Saboteur-speler? Wil je laten zien hoe goed je bent als teamspeler of juist hoe doortrapt je bent als gemene verrader? Meld je dan aan voor het NK Saboteur!

 

Op 18 september vindt in Alkmaar tijdens de spellenbeurs Moxcon het Nederlands Kampioenschap Saboteur plaats. Niet alleen mag je als winnaar van dit toernooi jezelf Nederlands kampioen noemen. Als je wint, mag je namelijk ook Nederland vertegenwoordigen tijdens het WK Saboteur, dat op 22 oktober in Wenen zal worden gehouden!

 

Afhankelijk van het aantal deelnemers worden 3 tot 4 rondes gespeeld. Per ronde worden per tafel 3 potjes gespeeld, oftewel een vol spel Saboteur. Na de laatste ronde nemen de beste spelers het elkaar op aan de finaletafel.

 

Je kunt je inschrijven via dit online aanmeldformulier. Toegang tot zowel het NK Saboteur als Moxcon is voor deelnemers gratis. Meld je snel aan en wie weet zien we je op het NK!

Saboteur_2.png
999 Games Logo.jpg
bottom of page