top of page
Sorry Board Game

Welkom!

Wat leuk dat je onze website hebt gevonden! Misschien ben je al eens eerder op MoxCon in de Broekerveiling geweest of misschien wordt dit je eerste keer. Hoe dan ook, er staat je wat moois te wachten...

 

MoxCon is dé spellenbeurs van Noord-Holland. Op 18 september 2022 vind je in de (Grote) Sint-Laurenskerk in Alkmaar de grootste verzameling aan spellen die je kan voorstellen: van bord- tot tabletopspellen en van kaart- tot verzamelspellen, maar dat is nog niet alles! Kijk je ogen uit bij de speldemonstraties, geef je van tevoren op voor het Nederlands kampioenschap Saboteur of het Magic-toernooi, leer hoe miniatuur veldslagen werken, scoor dat ene zeldzame stripboek waar je al zo lang naar op zoek bent of koop ter plekke jouw favoriete spel en ga gelijk de strijd aan met medebeursgenoten onder het genot van een hapje en een drankje.  

Kortom: MoxCon is voor iedereen! Ben je benieuwd naar wat je nog meer kunt beleven op MoxCon? Check dan gauw de onderstaande links voor meer informatie of lees hier meer over de standhouders.

Hopelijk tot 18 september!

 

Speelse groet,

Michel en Mark 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page