top of page
Sorry Board Game

Welkom!

Wat leuk dat je de MoxCon website hebt gevonden! Misschien ben je al eens eerder op MoxCon in de Grote Kerk in Alkmaar geweest of misschien wordt dit je eerste keer. Hoe dan ook, er staat je wat moois te wachten...

 

MoxCon is de grootste spellenbeurs van Noord-Holland. Op 15 september 2024 vind je in de (Grote) Sint-Laurenskerk in Alkmaar de grootste verzameling aan spellen die je kan voorstellen: van bord- tot tabletopspellen en van kaart- tot verzamelspellen, maar dat is nog niet alles! Kijk je ogen uit bij de speldemonstraties, geef je van tevoren op voor een Trading Card Game toernooi, leer hoe miniatuur veldslagen werken, scoor dat ene zeldzame stripboek waar je al zo lang naar op zoek bent of koop ter plekke jouw favoriete spel en ga gelijk de strijd aan met medebeursgenoten onder het genot van een hapje en een drankje.  

Kortom: MoxCon is voor iedereen! Ben je benieuwd naar wat je nog meer kunt beleven op MoxCon? Check dan gauw de onderstaande links voor meer informatie of lees hier meer over de standhouders

Tot ziens op 15 september!

 

Speelse groet,

Michel en Mark 

  • Facebook
  • Instagram
Grote Kerk Alkmaar

Bereikbaarheid

Bezoekadres > Koorstraat 2, 1811 GP Alkmaar

Met de fiets > Fietsen kunnen kosteloos worden gestald in de ondergrondse fietsenstalling op het Canadaplein (geopend tot 24.00 uur).

Met de auto > In de directe nabijheid tref je vijf parkeergarages (Grote Kerk, Singelgarage, De Vest, Overstad en Karperton) aan, die eenvoudig vanaf de ringweg rond Alkmaar te bereiken zijn. De dichtsbijzijnde is de Parkeergarage Grote Kerk aan de Bagijnenstraat, met de voetgangersuitgang in de Kerkstraat. Deze garage heeft 80 parkeerplaatsen en is duurder dan de andere, gemeentelijke garages. Verder liggen de parkeergarages De Vest en Kanaalschiereiland ook op slechts enkele minuten lopen afstand. 

Je vindt de garages door te navigeren op de volgende adressen:
 

Parkeergarage De Grote Kerk > Bagijnenstraat 13, 1811 KA Alkmaar

Parkeergarage De Vest > Paardenmarkt, 1811 KG Alkmaar

Parkeergarage Kanaalschiereiland > Mallegatsplein 1, 1811 AG Alkmaar

 

Let op: belangrijk! > De beweegbare paaltjes in de binnenstad zijn vervangen door camera's met kentekenherkenning. Wanneer je geen ontheffing hebt voor de binnenstad maak je kans op een boete van € 90,00!

Parkeren en toegankelijkheid voor mindervaliden > De kerk en haar faciliteiten (horeca, toiletten) zijn goed toegankelijk met een rollator of rolstoel. Er zijn in de buurt van de Grote Kerk minimaal drie parkeerplaatsen voor mindervaliden. Eén voor het kantoor van de ABN Amro bank en twee in de Gasthuisstraat.

Met het openbaar vervoer > Het NS-station is op loopafstand (circa 10 minuten). Bij het verlaten van het station ga je naar rechts tot aan het kruispunt (winkelstraat). Vervolgens ga je naar links de winkelstraat in, steek verderop de weg over bij de Geestersingel en loop rechtdoor tot aan de Grote Kerk.

Bij de Grote Kerk, halte Kerkplein, stopt buslijn 1.

bottom of page