top of page
MoxCon Standhouder informatie

Wat is er allemaal te zien en te doen op MoxCon '23?

MoxCon '23 is een spellenbeurs in de breedste zin van het woord. Alles wat met spelers en spellen te maken heeft vindt je terug op 17 september tijdens  MoxCon. Als voorproefje stellen we je graag alvast voor aan onze  standhouders. Laat de voorpret maar beginnen!

999 Games Standhouder.png

999 Games

999 Games is de marktleider op het gebied van bordspellen in de Benelux. 

o.a. bekend van Beverbende, Keer op Keer en Clever. Daarnaast hebben ze moderne klassiekers, zoals Catan, 30 Seconds, Wingspan en Carcassonne.

Board Game Design Standhouder.png

Amsterdam Board Game Design

Whether you’re an experienced game designer or simply love to play, we offers something for everyone. With a focus on innovation and creativity, you’ll have the opportunity to test out new games, gain insights from seasoned designers, and learn more about board game creation. 

Asmodee Standhouder.png

Asmodee

Asmodee The Netherlands is een gespecialiseerd distributiebedrijf in bord- en kaartspellen in de Nederlandstalige markt. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 6.000 verschillende artikelen is Asmodee NL o.a. gespecialiseerd en bekend van TCG’s zoals Pokémon TCG, Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh! en Dragon Ball Z.

Bazaar of Magic Standhouder.png

Bazaar of Magic

De beste keus voor al jouw Magic: the Gathering wensen! Snel, betrouwbaar en degelijk! De grootste (web)shop voor Magic: the Gathering in de BeNeLux met ongekend veel keuze! Het grootste assortiment.

Bonfire Grading Standhouder.png

Bonfire Grading

De kaarten word met veel liefde en zorg behandeld tijdens ons grading proces.

By Ilonka Standhouder.png

Byilonka

Eind 2020 ben ik begonnen met het maken van dobbelstenen. Met verschillende mastersets kan ik allerlei dobbelstenensets maken. Nu ook andere RPG-accesoires! Ben je benieuwd naar nieuwe ontwerpen of andere creaties? Check insta: @byilonka

Cakes And Treats by Leonie Standhouder.png

Cakes and Treats by Leonie

De lekkernijen van Leonie smaken niet alleen geweldig maar zien er ook prachtig uit. Tijdens MoxCon '23 vindt je verschillende baksels met spelthema's!

De Spellenhoorn Standhouder.png

de Spellenhoorn

De Spellenhoorn is een gespecialiseerde spellenwinkel in de historische stad Hoorn te West-Friesland (Noord-Holland). De winkel heeft een enorme assortiment aan spellen

Lorcana Trading Card Game Standhouder.png

Disney Lorcana

Leer en speel het nieuwst ruilkaartenspel van Disney, Lorcana.
Wees een van de eerste die het meest sprookjesachtige kaartspel onder de knie krijgt.

F4F Games Standhouder.png

F4F Games

Onder de 10 is een kaartspel wat in West Friesland tot stand is gekomen. Het spel staat bekend als ¨Een kaartje legge en tegelijkertijd mooi an zitten¨. Dit is dan ook de charme van het spel. 

Geronimo Games Standhouder.png

Geronimo Games

Grote kinderen die bordspellen verdelen en uitgeven in de Benelux!

Wij bestaan 8 jaar en werken met meer dan 1000 verkooppunten en 80 uitgevers. Wekelijks verwelkomen wij nieuwe partners, met wie we duurzame relaties bouwen. Zodat we jou steeds kunnen blijven verrassen met nieuwe topspellen!

Happy Meeple Games Standhouder.png

Happy Meeple Games

Onze Spellen · Alice's Garden · Fossilis inc. 6 Expansies · Red Outpost Deluxe · Sock Monsters (Legacy) · P'achakuna · Creature Comforts inc. Houten grondstoffen.

HenMar Games Standhouder.png

HenMar Games

Henmar Games is een bedrijf dat spellen bedenkt en uitgeeft. Wij maken spellen die wij leuk vinden en waarvan wij hopen dat die ook door de spelers gewaardeerd worden. 

Jimmy de Haas Standhouder.png

Jimmy de Haas

Goochelaar Jimmy staat garant voor een magische dag van vermaak en plezier. De verkopen van Jimmy tijdens MoxCon gaan geheel naar KIKA.

Jolly Dutch Standhouder.png

Jolly Dutch

Liefde voor bordspellen, het bij elkaar brengen van families én liefde voor het ondernemerschap. Dat zijn de basis ingrediënten waarom Jolly Dutch Productions B.V. in december 2017 is opgericht.

Keep Exploring Games Standhouder.png

Keep Exploring Games

Keep Exploring Games is een Nederlandse uitgever van bordspellen met spellen voor het hele gezin en de meer ervaren gamer.

Made By Flo Standhouder.png

Made By Flo

Flo de Haan is mede-ontwerper en ontwikkelaar van Mega Civilization en Western and Eastern Empires. Maar het is waarschijnlijk niet zo bekend dat Flo ook de ontwikkelaar is van veel bord- en kaartspellen die de afgelopen jaren zijn uitgegeven.

Magic the Gathering Standhouder.png

Magic the Gathering

Bij de Learn to Play stand leer je de eerste Trading Card Game ooit spelen onder begeleiding van profecionele Magic: the Gathering spelers.

Mox spellen Standhouder.png

Mox spellen

Mox spellen is een winkel & webshop vol spelbeleving! Bij jou friendly local game store vind je een 

uitgebreid aanbod bordspellen, verzamelkaartspellen en miniatuurgames

NRP Games Standhouder.png

N.R.P. Games

NRP Games produceerde tot op heden twee bordspellen: Rifugio (Het berghutten-bordspel geïnspireerd op hiken in de Dolomieten.) en Menhirs dans le Brouillard!, Menhirs in de Mist.

Origame Standhouder.png

Origames

Origame designs, publishes, and champions Modern Asian Board Games.

 We collaborate with creative Asian talent to create fun and beautiful board games that tell stories about  our Asian culture and heritage.

 Play our games to experience a new side of Singapore!

Pokemonkel Standhouder.png

Pokemonkel

Pim van Valkengoed maakt livestreams op twitch en video’s op Youtube. Dit doet hij onder de naam “Monkeloidtv”.

Pim wil door zijn Streams en webshop iedereen enthousiast maken voor alles wat te maken heeft Pokémon TCG

RA Games Standhouder.png

RA Games

Raoul Struijk is het brein achter RA Games. Van huis uit is hij leraar in het basisonderwijs, maar het vizier gaat steeds meer op zijn grootste passie: het bedenken van spellen.

RedOneArt Standhouder.png

RedOneArt

A graduate with a passion for Dungeons and Dragons Dungeon Master 5e for hire stationed in the Netherlands.

Smart Games Standhouder.png

Smart Games

SmartGames is dé specialist in logische denkspellen. Onze SmartGames zijn internationaal bekroonde denkspellen en bieden Brein fitness voor alle leeftijden.

SPellenwinkel.nl.png

Spellenwinkel.nl

Laat de kinderen genieten van onze uitgebreide selectie van educatieve en leuke spellen. Word jij de meester in het spelen van complexe strategiespellen voor volwassenen. Topkwaliteit gegarandeerd. Dé spellenspeciaalzaak. Snelle levering.

Studio Ginart Standhouder.png

Studio Ginart

Ik teken en schilder in opdracht, zowel traditioneel als digitaal, en ik geef teken- en schilderlessen. Meer weten? Klik op de onderstaande links voor meer informatie.

Sunny Games Standhouder.png

Sunny Games

Sunny Games is in 2004 onder de naam Zonnespel opgericht om het aanbod van samenwerkingsspellen in Nederland te vergroten. Inmiddels is Sunny Games uitgegroeid tot een Europese uitgever van 19 coöperatieve spellen.

Tabletopper Standhouder.png

Tabletopper.nl

Webshop gespecialiseerd in miniature wargaming. Van Bolt action tot Flames of War en aanverwante verfartikelen. Tabletopper heeft het allemaal.

Tavern Games Standhouder.png

Tavern Games

We at Tavern Games aim to bring you fun and challenging games for the whole family!

The Game Master Standhouder.png

The Game Master

The Game Master is een uitgeverij van bordspellen en kaartspellen. Spellen voor consumenten en wij ontwikkelen serious games, spellen op maat voor organisaties.

Tokkenspel Standhouder.png

Tokkenspel

Tokkenspel, het bordspel met veel meer mogelijkheden zorgt keer op keer voor voldoende spanning. Wat te denken van de zwarte stip om ‘over te springen’, het gebruik van jokers of de vijf waarmee je de tegenstander voorbij het thuishonk kunt zetten. Een nieuw spel met een nieuw bord dat jong én oud nog jarenlang plezier geeft!

Tuckers Fun Factory Standhouder.png

Tucker's Fun Factory

Tucker’s Fun Factory is een Nederlandse uitgeverij van kwalitatieve spellen en puzzels. Met een enthousiast team ontwikkelen wij onderscheidende concepten die we met name aan zelfstandige retailers verkopen.

White Goblin Games Standhouder.png

White Goblin Games

White Goblin Games is een ambitieuze uitgever met een vooraanstaande positie op de spellenmarkt in de Benelux. Ons veelzijdige assortiment aan bord-, kaart- en dobbelspellen biedt speelplezier aan jong en oud

Zodiac Collectibles Standhouder.png

Zodiac Collectibles

The one-stop-shop for everything you could ever want in your mancave or galcove.

bottom of page