top of page

Ook deelnemen aan MoxCon?

MoxCon Logo

Inschrijven voor MoxCon 2024 is nu mogelijk! Neem dan contact met ons op via onderstaande informatie.

Met al vier succesvolle edities van bordspellenbeurs MoxCon zijn wij wat ons betreft een mooie traditie gestart.

In 2019 mochten we 450 bezoekers verwelkomen op MoxCon. De tweede editie in 2021 is door ruim 1000 spellenfans bezocht, waarbij de wachtrij voor de deur (wegens de coronamaatregelen) de pret niet gedrukt heeft. Uit een enquête van het Huygens College en een vragenlijst vanuit de organisatie van MoxCon is gebleken dat de bezoekers een geweldige dag hebben gehad. De bezoekers waren het wel eens dat Moxcon klaar was was voor een grotere locatie. You ask - we deliver!
2022 vond de editie van MoxCon voor het eerst plaats in de grote kerk te Alkmaar en mochten we ruim 1100 bezoekers verwelkomen.

Afgelopen 17 september zette de 4e editie van MoxCon de trend door en kunnen we terugkijken op de meest succesvolle editie tot nu toe.

Op 15 september gaat MoxCon ’24 plaats vinden in de Grote Sint-Laurens kerk in Alkmaar! Er kunnen ruim 1300 bezoekers tegelijk naar binnen, waardoor er nog meer mogelijk is dan bij voorgaande edities, maar waarbij de unieke MoxCon-sfeer behouden blijft. De Grote Kerk in Alkmaar is makkelijk te bereiken voor bezoekers vanuit het hele land. Met meer dan voldoende parkeergelegenheden en een trein/bus station op loopafstand verwachten wij nog meer bezoekers te ontvangen. Het horeca aanbod van de grote kerk is ruim en het gemotiveerde team kan onze bezoekers met gemak

voorzien van koffie, lunch en namiddagborrel.

Inschrijven voor MoxCon 2024 is nu mogelijk! Neem dan contact met ons op via onderstaande informatie.

 

Wilt u met ons in contact komen om deelname aan MoxCon te bespreken

of heeft u een andere vraag? 

U bent van harte welkom om onderstaande contactformulier in te vullen.

Wij zijn ook bereikbaar via contact@moxcon.nl

Dank je wel voor je vraag!

We nemen zo snel mogelijk contact me je op.

bottom of page